Westland Stars

Shoot for the Stars

Wat kunnen wij goed gebruiken?

Zoals elke vereniging hebben ook wij wensen waar we geld voor kunnen gebruiken. Om dit geld bij elkaar te krijgen organiseren we elk jaar een paar feesten en houden we acties. Daarnaast kan er natuurlijk gedoneerd worden.

Bij een donatie vinden wij het belangrijk dat er een doel aan gekoppeld zit. Doet u een donatie? Geef dan aan waar het voor is of laat de beslissing aan het bestuur. Is het doel reeds gevuld, dan wordt door het bestuur bepaald waar het geld het beste aan besteed kan worden.

Doneren kan via de bank (NL15RABO0142259209) en mag ook cash bij een van de bestuursleden.

Donatie vs sponsoring

We hebben gemerkt dat lid worden van de businessclub of vrienden van Westland Stars en zo met naam en toenaam op de site staan niet voor iedereen is. Doneren is zo anoniem als u wilt.

Onze doelen

Hieronder een aantal doelen waar wij als vereniging geld voor kunnen gebruiken.

Little Stars

Zie 'Westland Stars introduceert Little Stars' voor meer informatie.

Wat hebben we nodig:
75 tot 100 euro: 10 kleine ballen maat 3 

Een vrij te besteden bedrag voor Little Stars voor een uit te delen beloning voor het komen van 5x naar een training. Denk aan shirts of iets dergelijks.

Schotklokken

De NBB stelt nieuwe eisen aan de schotklokken en die van ons voldoen niet meer.

Wat hebben we nodig:
1150 - 1300 euro: Schotklok die ook op 14 seconden te resetten is. Voorbeeld

Overig materiaal

Naast ballen hebben we ook welleens een nieuwe netjes nodig, ballennetten, coachborden, fluitjes voor nieuwe scheidsrechters en noem maar op. Hiervoor maakt elke donatie een verschil.

Nieuwe ballen

Een bal is een vereiste om te kunnen basketballen. Per team willen we 4 ballen beschikbaar kunnen stellen, daarnaast hebben we ballen nodig voor teamoefeningen als dribbelen.

Een wedstrijdbal kost, afhankelijk van het merk en aantal, tussen de 60 en 85 euro en dat is best veel geld. Ze gaan gelukkig ook lang mee.

Wat hebben we nodig:
650-700 euro: 10 ballen (size 5 - jeugd)
650-750 euro: 10 ballen (size 6/7 - dames/heren)

StarsCamp

Voor de jeugd organiseren we elk jaar een kamp met entertainment en activiteiten. We vragen de leden om een kleine bijdrage en de rest van de kosten laten we sponsoren. Elke donatie maakt een verschil.