Westland Stars

Shoot for the Stars

Wat zijn de taken van een zaalwacht?

 1. Zorg dat je een minimaal 20 minuten voor de eerste wedstrijd in de Westlandhal aanwezig bent! Moet je zelf spelen, zorg dan dat je alvast omgekleed bent.
 2. Zorg samen met de beheerder dat ,in verband met de andere sporten, de zaal pas een kwartier voor het starten van de wedstrijden (op de meeste zaterdagen 12.00 uur) betreden wordt!
 3. Hou toezicht op het klaarzetten van de speelvelden en het vullen van de ballenkar. De sponsorvlag moet altijd opgehangen worden en het sponsorbord neergezet!
 4. Controleer of de sheets voor de thuiswedstrijden van die dag aanwezig zijn. Zo niet, bel dan met Oscar
 5. Controleer of de scheidsrechters aanwezig zijn 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Zo niet, bel betreffende scheidsrechter op. Een telefoonlijst is te vinden in de tafelboxen.
 6. Als timers/scores/scheidsrechters niet op komen dagen, regel dan een vervanger en schrijf de naam van de persoon die niet is komen opdagen op het controleformulier.
 7. In geval van Rayon wedstrijden: ontvang Rayon scheidsrechters, wijs ze de kleedkamer en geef ze een consumptiebon voor koffie bij Bessa (deze bonnen kun je halen bij Bessa)
 8. In de zaal mag niet gegeten worden. Spreek mensen hier op aan.
 9. Houdt de ruimte tussen veld 1 en veld 2 zoveel mogelijk vrij van toeschouwers! Dit geldt ook voor leden van de Westland Stars die niet aan het spelen zijn en geen taken hebben op dat moment en voor bezoekende teams. Wijs deze mensen naar de tribune.
 10. Zorg dat de zaal na de laatste wedstrijd netjes achtergelaten wordt.
 11. Controleer na elke wedstrijd detafelboxen! Zijn deze niet compleet, zoals de inventarislijst aangeeft, roep je de tafelaars & scheidsrechters terug en die zorgen ervoor dat deze weer compleet is. Is er wat weg, dan is de tafel en/of (fluitjes) scheidsrechters daarvoor aansprakelijk. Je geeft dit door aan het materiaalbeheerder (Tim van den Boogaard) en deze verhalen de kosten op de tafelaars en/of scheidsrechters. Controleer dit goed! Wordt er nl. niet goed gecontroleerd en bij vermissing bij de aanvang van de volgende wedstrijd, wordt dezaalwacht hiervoor aansprakelijk gesteld!