Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2012
  • - December
  • - Nieuwjaarstoernooi zaterdag 5 januari 2013!

Nieuwjaarstoernooi zaterdag 5 januari 2013!

Zaterdag 5 januari is het weer zover, het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi van de Westland Stars!

Het toernooi zal dit jaar weer plaatsvinden in de Westlandhal, de thuishaven van de Westland Stars.

Dit jaar staat het Nieuwjaars toernooi in het teken van de Club van 100. De Club van 100 is een vriendenclub van de Westland Stars, waarvan je voor een jaar lid kan worden voor een eenmalig bedrag van € 100,-. Meer informatie volgt op het toernooi.

Het toernooi zal om 12:15 uur starten. Na de poulewedstrijden zal er een driepunter-wedstrijd gehouden worden en voor de kleintjes zal er een vrijeworp-wedstrijd zijn. Na deze wedstrijden zullen de halve finales gespeeld worden gevolgd door de Grande Finale als afsluiting van de dag!

Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar toernooi@westlandstars.nl. In deze mail zet je je naam, leeftijd en het team waar je speelt (als je op basketball zit). Je kunt je individueel inschrijven. Daarnaast is het mogelijk om je als team van minimaal 7 spelers in te schrijven, zolang er minstens 4 spelers geen lid zijn van de vereniging. Inschrijven kan vanaf 20 december 2012 tot en met 3 januari 2013. Het is dus niet meer mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. De betaling van het inschrijfgeld, € 3,- per persoon, vindt op de dag zelf plaats in de Westlandhal.

Iedereen is welkom, leden van de Westland Stars, maar ook de ouders, opa's/oma's, tantes, noem het maar op! Vraag dus allemaal ook aan vriendjes & vriendinnetjes of het ze leuk lijkt een keer te komen basketballen en neem ze mee naar een leuke middag basketbal in de kerstvakantie!

Dus zorg dat je zaterdag 5 januari in je agenda zet en zorg dat je er bij bent! Er zijn voor de winnaars natuurlijk weer leuke prijzen te verdienen. Zorg dat je goede sportschoenen meeneemt en twee verschillende kleuren shirts bij je hebt!

Kom allemaal want het wordt weer hartstikke gezellig!