Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2012
  • - December
  • - Takenindeler: "Wij zijn een klasse vereniging!"

Takenindeler: "Wij zijn een klasse vereniging!"

Zaterdag 22 december stonden er vier wedstrijd gepland. In eerste instantie een U12.2 wedstrijd om 12.15 en een U10 + Heren 4 wedstrijd om 14.15. Tja, wie laat je als takendeler dan fluiten en tafelen? Dat zijn acht taken om 14.15 waarvoor niet spelende mensen naar de Westlandhal moeten komen.

Op dinsdag kwam daar nog een ingelaste wedstrijd om 12.15 bij. Maar, wat bleek, van Heren 4 waren er maar drie spelers aanwezig bij hun eigen wedstrijd, de rest was op vakantie. Dus tja, ook voor 12.15 nog vijf taken te verdelen.

Dus op woensdag naar de Westlandhal met een lijstje met dertien (13!) taken die nog verdeeld moesten worden voor de zaterdag er na. Hopen op vrijwillige inzet van onze leden.

En wat blijkt? Dat is geen enkel probleem! Alle taken waren woensdag al verdeeld onder spelers van Heren 1, Heren 2, Heren 3, Heren 4, de U20 en de familie Van Dam. Fantastisch! Zo blijkt maar weer dat wij onszelf als vereniging uitermate serieus nemen en snappen dat er soms 'offers' gebracht moeten worden om wedstrijden voor anderen mogelijk te maken.

Daarom dit bedankje voor deze vrijwillige helden. Dit is wat een vereniging tot een klasse vereniging maakt.

Peter v.d. Berg (HS1)
Allard Pieter v. Almenkerken (HS4)
Ronald Beekenkamp (U20)
Scott v.d. Burg (U20, deed twee taken)
Martijn van Reenen (HS1)
Jonathan Ramhiet (HS1)
Tim v.d. Boogaard (HS1)
Mark Molenaar (HS4)
Joris Schouten (U20)
Guus v. Mastrigt (U20)
Pascal en Kate Faase (HS3)
Pascal en Remco van Dam (U14, U12)
Stanley Dijkhuizen (U20)