Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2012
  • - Februari
  • - Westland Stars krijgt een nieuw logo en tenue

Westland Stars krijgt een nieuw logo en tenue

En daar hebben we jou bij nodig!

Dit jaar bestaat Westland Stars 35 jaar ter ere daarvan gaan we een nieuw logo laten maken waarmee we weer wat jaren vooruit kunnen. Omdat dit ook jouw vereniging is en het dus ook jouw logo is willen we jullie vragen om wat inbreng. Dit kan in de vorm van een schetsje of in woorden, geef gewoon aan wat je in het logo terug zou willen zien. Als voorbeeld van een inbreng zou kunnen zijn dat er een 'ster' in het logo moet zitten :-). Je kan je inbreng tot 14 februari mailen naar nieuwlogotenue@westlandstars.nl, daarna gaan we met de inbreng aan de slag.

Ook gaan we het tenue vernieuwen. Het huidige tenue van Spalding is komend seizoen niet meer leverbaar in de juiste kleur blauw, daarnaast willen we natuurlijk het nieuwe logo op een tenue zetten. Natuurlijk gaan we een goed tenue uitzoeken en het kan zomaar zijn dat we daarbij ook jou vragen even paspop te zijn.

Speciaal voor deze ontwikkelingen is een projectteam opgericht dat onder leiding van Pascal Faase en Michiel van Nieuwkerk een mooi eindresultaat gaat maken. Als team gaan we je de komende paar weken via Twitter en via dit bericht op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Alvast bedankt voor alle inbreng!

Het projectteam

Update 28 februari 2012

 

Zoals je weet zijn we bezig met een nieuw logo en een nieuw tenue. Allereerst willen we jullie bedanken voor de inbreng voor het logo. Hiermee gaan we de komende weken aan de slag om te komen tot een cool logo waar we trots op mogen zijn.

Wat betreft het tenue hebben jullie misschien zelf al meegedacht toen je ons erover hoorde praten. Diverse leden hebben een mogelijk tenue al uitgeprobeerd door het een training te dragen of even de stof te voelen. Als projectteam zijn we blij met de reacties die we krijgen. Deze reactie hebben er in ieder geval al tot geleid dat we nog wat meer voorbeeldtenues aangevraagd hebben.

Vooral de maand maart is erg spannend voor het projectteam, dan is de planning dat het logo uitgewerkt is en de keuze voor een tenue gemaakt is. We houden jullie op de hoogte.