Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2012
  • - Juni
  • - Bericht voor deelnemers aan het jubileumtoernooi op 16 juni

Bericht voor deelnemers aan het jubileumtoernooi op 16 juni

Beste deelnemers aan het jubileumtoernooi,

Aanstaande zaterdag is het jubileumtoernooi van de Westland Stars op het terrein van Westlandia. Dit toernooi zal deels op het kunstgrasveld en deels in de Balleringhal worden gehouden. In de Balleringhal is het verboden om op dezelfde schoenen te spelen als waarop buiten wordt gespeeld in verband met het behoud van de vloer. Neem dus 2 paar schoenen mee, 1 paar voor op het kunstgrasveld en 1 paar voor in de Balleringhal.

Neem tijdens dit toernooi ook een wit shirt en een zwart shirt mee. Zo kan je tijdens de wedstrijden goed je teamgenoten en je tegenstanders onderscheiden. Heb je je als volledig team opgegeven, dan kan je als team ook een andere, opvallende kleur kiezen en je zo onderscheiden van je tegenstander.

Er zal tijdens het toernooi met dezelfde regels worden gespeeld als bij het Paastoernooi en het Nieuwjaarstoernooi. Het is op het kunstgras mogelijk om te dribbelen zolang je iets meer kracht zet dan bij het basketballen in een zaal. Daarom is het toegestaan te dribbelen tijdens het jubileumtoernooi.

Dus:
2 paar schoenen, 1 voor op het kunstgras, 1 voor in de Balleringhal
1 wit shirt en 1 zwart shirt

Mocht je nog vragen hebben over het toernooi, stuur dan even een e-mail naar feest@westlandstars.nl

Namens de jubileumcommissie,

Joost Prins