Westland Stars

Shoot for the Stars

Nieuw tenue Westland Stars

Sinds het begin van 2012 is er door het projectteam 'Nieuw tenue' veel tijd gestoken in het kiezen van een nieuw tenue.

Een nieuw tenue was nodig omdat de huidige Spalding-lijn verdwijnt en ook omdat we aan de slag gingen met het nieuwe logo. Het kiezen van een nieuw tenue wilden we niet alleen doen en daar hadden we jullie leden bij nodig. Heel veel leden heeft ons feedback gegeven over voorbeeldtenues, hiervoor dank.

Uiteindelijk is het Debut-tenue van Slamdunkz het geworden. De belangrijkste redenen voor deze keuze zijn:

  • Prijs: Met een jubileumprijs van 35 euro en een vaste prijs die tussen de 50 en 60 euro ligt, is dit een zeer voordelig tenue.
  • Continuiteit: We moesten een nieuw tenue omdat ons huidige Spalding-tenue niet meer leverbaar was dit jaar. Met Slamdunkz hebben we een levergarantie van 10 jaar en zodoende hoeven we ons over drie of vier jaar niet weer te bezinnen op een nieuw tenue.
  • Kwaliteit: In de vergelijkingen die we hebben gedaan bleek Slamdunkz kwalitatief hetzelfde of beter te zijn dan alternatieven.
  • Levertijd: De leverancier van Slamdunkz (Basketball Totaal) houdt zelf voorraad en kan zodoende binnen een week leveren (uitzonderingen daargelaten).

Verplicht

Het nieuwe tenue moet je als lid verplicht aanschaffen, want dit tenue is vanaf het seizoen 2012-2013 het enige voorgeschreven tenue (zie ook artikel 22 van het Huishoudelijk Reglement). Je kan vanaf het seizoen 2012-2013 dus alleen wedstrijden spelen in het nieuwe tenue. De reden hiervoor is dat we willen dat komend jaar iedereen in hetzelfde tenue op het veld staat, daarnaast hebben we een nieuwe logo en dat mag gezien en herkend worden. Gezien de jubileumprijs 35 euro is het verstandig om het tenue voor 1 juli te bestellen, anders betaal je 15 tot 25 euro meer!

Sponsortenues

Heb je afgelopen jaar in een gesponsord tenue gelopen, dan moet je deze inleveren. Niet inleveren is geen nieuw tenue en geen spelerskaart tot je dit hebt gedaan. Ga er niet zomaar vanuit dat er een gesponsord tenue voor je klaarligt komend jaar. We raden je dus aan zelf een tenue aan te schaffen zoals elk lid.

Bestellen en passen

Je kunt het tenue vanaf maandag 21 mei bestellen en passen. De pasdata zijn:

  • Vanaf 23 mei elke woensdag tussen 20:15 - 20:45 uur in de Westlandhal
  • Vanaf 28 mei elke maandag tussen 18:00 - 19:00 uur in de Balleringhal
  • Vanaf 30 mei elke woensdag tussen 17:00 - 17:15 uur in de Balleringhal
  • Op het Jubileumfeest op 16 juni

Het formulier is bijgevoegd. Print het alvast uit en laat het zonodig ondertekenen door je ouder/verzorger, dan kun je het na het passen direct inleveren.

Betaling

Als je het shirt besteld voor 1 juli, dan verloopt de betaling samen met je contributie. Je zult dus een bedrag van je rekening afgeschreven zien dat 35 euro hoger is dan je contributie.

Rugnummer

In je basketballleven bij Westland Stars heb je vaak hetzelfde rugnummer, zodoende krijgt iedereen in zijn/haar huidige nummer op het shirt. Mocht je nummer een probleem opleveren, dan heeft dat te maken met nummers van teamgenoten/leeftijdsgenoten/bankspelers enzovoorts en dan kennen we jou een nieuw rugnummer toe. Speel je in een rayonteam, dan krijg je een nummer tussen de 4 en 15.

Met sportieve groet,

Het bestuur en het projectteam 'Nieuw tenue'