Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2012
  • - Mei
  • - Westland Stars 35 jaar: op 16 juni feest voor iedereen!

Westland Stars 35 jaar: op 16 juni feest voor iedereen!

16 juni 2012 is een datum die je snel in je agenda moet vastleggen, want op die dag pakt Westland Stars in samenwerking met Westlandia groots uit. Inschrijven?

Westland Stars is opgericht op 4 mei 1977. 35 jaar lang Westlands basketbal mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseert de vereniging op 16 juni een uniek en ludiek basketbaltoernooi, voor iedereen toegankelijk. Van nieuwe jeugdleden tot oud-gedienden en prominenten: iedereen wordt uitgedaagd. Wat is daar zo bijzonder aan? Het toernooi wordt deels gespeeld op de sportvelden van Westlandia. Basketbal op gras - daar moeten wel bepaalde maatregelen voor worden genomen.

Wethouder Jan Bogaard is aanwezig om de opening te verrichten, die in het teken staat van de samenwerking tussen Westland Stars en Westlandia. Eerstgenoemde maakt sinds dit jaar gebruik van de Balleringhal, zowel voor trainingen als incidentele wedstrijden. Tijdens de opening van de dag zullen tevens prominenten van beide verenigingen elkaar bevechten op het gras; een samensmelting van basketbal- en voetbalminded people.

Aansluitend wordt een barbecue georganiseerd en in de avond breekt in de Balleringhal een Westlandia / Stars-feest los. Tot in de late uurtjes kunnen de voeten van de vloer.

Inschrijven kan tot 8 juni via het inschrijfformulier, dat je deze week zowel in de Balleringhal in Naaldwijk als in de Westlandhal in 's-Gravenzande kunt inleveren. (Scannen en opsturen naar feest@westlandstars.nl mag ook!) Tot de 16e!