Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2013
  • - December
  • - Nieuwjaarstoernooi zaterdag 4 januari 2014

Nieuwjaarstoernooi zaterdag 4 januari 2014

Zaterdag 4 januari is het weer zover, het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi van de Westland Stars!

Het toernooi zal dit jaar weer plaatsvinden in de Westlandhal, de thuishaven van de Westland Stars.

Het toernooi zal om 12:15 uur starten. Na de poulewedstrijden zal er een driepunter-wedstrijd gehouden worden en voor de kleintjes zal er een vrijeworp-wedstrijd zijn. Na deze wedstrijden zullen de halve finales gespeeld worden gevolgd door de Grande Finale als afsluiting van de dag!

Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar algemenezaken@westlandstars.nl. In deze mail zet je je naam, leeftijd en het team waar je speelt (als je op basketball zit). Het is dit jaar ook weer mogelijk om je als team in te schrijven. Hiervoor moet je je wel als team van tevoren inschrijven via de e-mail. Je kan je dus niet als team op de dag zelf inschrijven. Je kan je ook individueel aanmelden, je wordt dan in een team geplaatst. Individueel kan je je inschrijven op de dag zelf vanaf 11:30, maar we hebben liever dat je je individueel ook via de e-mail aanmeldt. Dit scheelt voor de organisatie veel tijd en zorgt ervoor dat we snel kunnen beginnen.

Inschrijven via de mail kan vanaf vandaag tot en met 2 januari 2014. De betaling van het inschrijfgeld, €4,- per persoon, vindt op de dag zelf plaats in de Westland Hal.

Iedereen is welkom, leden van de Westland Stars, maar ook de ouders, opa's/oma's, tantes, noem het maar op! Vraag dus allemaal ook aan vriendjes & vriendinnetjes of het ze leuk lijkt een keer te komen basketballen en neem ze mee naar een leuke middag basketbal in de kerstvakantie!

Dus zorg dat je zaterdag 4 januari in je agenda zet en zorg dat je er bij bent! Er zijn voor de winnaars natuurlijk weer leuke prijzen te verdienen. Zorg dat je goede sportschoenen meeneemt en twee verschillende kleuren shirts (liefst zwart en wit) bij je hebt!

Kom allemaal want het wordt weer hartstikke gezellig!