Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2013
  • - Februari
  • - Het recreantenteam is uit de startblokken vertrokken!

Het recreantenteam is uit de startblokken vertrokken!

Sinds 7 januari is er na jaren van afwezigheid weer een recreantenteam bij de Westland Stars. Vanaf de eerste training is de opkomst al goed te noemen. Daarnaast zien de verschillende trainers een stijgende lijn in het aantal mensen dat komt opdagen tijdens een training.

Zo trainden er afgelopen dinsdag 7 recreanten mee. De trainingen worden afwisselend gegeven door Robert Buurman, Marnix Kouwenhoven en Joost Prins. "Op dit moment zijn het nog alleen dames die de trainingen volgen," aldus Joost, "maar de trainingen zijn ook zeker bedoeld voor de mannen. Het niveau van de trainingen is op dit moment gericht op beginners zodat er voor niemand een drempel is om mee te trainen."

Silvia Verlee, sinds begin januari recreant in het team vertelt. "Tijdens mijn jeugdjaren heb ik jarenlang handbal gespeeld, sindsdien heb ik niet veel meer aan sport gedaan. Met een aantal andere basketballmoeders wilde ik wel in het recreantenteam spelen. Ik dacht het de eerste trainingen enorm zwaar zouden zijn, maar dat viel alles mee! Het niveau is niet te hoog, je bent lekker in beweging en er hangt een enorm gezellige sfeer!"

Wil jij ook eens een keertje vrijblijvend trainen met dit gezellige team? Kom dan op de dinsdagavonden om 19:30 uur naar de Balleringhal te Naaldwijk (op het terrein van Westlandia). Als je nog vragen hebt, mail dan naar algemenezaken@westlandstars.nl.