Westland Stars

Shoot for the Stars

Sponsor Westland Stars

Binnen onze vereniging kunnen we genieten van de basketballsport. De laatste jaren stijgt het niveau binnen onze vereniging, maar ook recreatief basketball is nog steeds van belang, kijk maar naar het nieuwe recreantenteam dat deze maand van start is gegaan.

Maar dit is niet helaas niet vanzelfsprekend. De laatste tijd krijgen we steeds meer te maken met kostenverhogingen. Niet alleen de kosten van de zaalhuur zullen blijven stijgen, maar vooral het bedrag dat aan de bond moet worden afgedragen zal groeien. Dit valt ook nog eens samen in een jaar waarin we het zonder hoofdsponsor moeten stellen. Om dit gat op te kunnen vullen hebben we nieuwe sponsoring nodig. De sponsorcommissie is daar de laatste tijd druk mee bezig geweest en heeft nieuwe mogelijkheden om onze vereniging financieel te steunen uitgewerkt. Daarnaast is er ook op onze website een aparte pagina voor sponsoren en adverteerders bijgekomen, waar ook op staat welke mogelijkheden er precies zijn binnen onze vereniging om te sponsoren.

De vraag die wij aan jullie, onze leden en betrokkenen van de vereniging stellen, is om een kijkje te nemen op deze pagina en voor je zelf na te gaan of jij misschien mensen kent die het leuk zouden vinden om onze vereniging ook op financieel gebied naar een hoger niveau te tillen. Mocht jij mensen kennen die lid willen worden van onze Club van 100, willen adverteren op de website of die misschien wel jouw eigen team in een nieuw tenue willen steken, geef dat dan door aan de sponsorcommissie. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat we als vereniging blijven groeien, en basketbal in het Westland blijven aanbieden.

Alvast bedankt,

De sponsorcommissie

Neem contact met ons op via:
Mail: sponsoring@westlandstars.nl
Pascal Faase: 06 24 88 16 86
Maarten Prins: 06 19 48 55 46