Westland Stars

Shoot for the Stars

AH Koorneef Sponsoractie

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de AH Koornneef sponsoractie. Van maandag 16 september tot en met zondag 24 November vindt de actie plaats.

Tien weken lang ontvangen klanten van Albert Heijn Koornneef bij iedere €10,- aan boodschappen één sponsorpunt t.w.v. €0,10. Door zoveel mogelijk sponsorpunten te verzamelen en aan ons te doneren helpt u ons om aan een zo groot mogelijk bedrag te komen.

Sponsorpunten kunnen op dinsdag- en woensdagavond in respectievelijk de Ballering- en Westlandhal bij Maarten Prins worden ingeleverd. Kom je hem niet tegen, lever de punten in bij je coach of iemand van de Heren, dan komt alles bij hem terecht.

Ook dit jaar zijn er weer mogelijkheden om een bonus te verdienen. Houd uw telefoon bij de hand voor een bonus van €100,00. Via het twitteraccount van @ahkoornneef verstuurd Albert Heijn Koornneef een tweet waarmee wij een bonus kunnen verdienen. Er zijn twee varianten:

  1. De contactpersoon van de vereniging die het eerst belt wint een bonus
  2. Als de contactpersoon van Westland Stars binnen tien minuten belt verdient de vereniging een bonus

Ziet u een van bovenstaande tweets verschijnen? Zorg dan dat u Maarten Prins zo snel mogelijk inlicht. Hij is dag en nacht te bereiken via 06 19 48 55 46.

Wij wensen iedereen ontzettend veel succes om zoveel mogelijk sponsorpunten te verzamelen.

De sponsorcommissie