Westland Stars

Shoot for the Stars

STARSCAMP 2014

Net als vorig jaar organiseren we dit jaar weer een STARSCAMP. Wij, STARSCAMP.ORG, willen jou graag uitnodigen om dit jaar ook van de partij te zijn. Trouwens al je vrienden en vriendinnen uit jouw team zijn natuurlijk ook welkom! Jouw trainers en coaches zijn opgegroeid met het STARSCAMP. Dat mag je dus echt niet missen!!!!

Dit jaar gaan we in het weekend van 30 mei tot 1 juni. De locatie is De Madelief, Monster/ randje Den Haag. Een supergave plek aan het water, gras, bos …..kortom volop ruimte om heel veel te sporten, te spelen, lekker te eten en te drinken, zwemmen, spannende nachtspellen te doen en……slapen in het kamphuis.
Neem maar eens een kijkje op www.demadelief.nl.

Dit jaar organiseren we het STARSCAMP voor alle leden uit de u12, u14, en de mu 14 en mu16.
STARSCAMP.ORG heeft besloten, rekening houdend met de leeftijdsverschillen, dat de:

  • Mu 14, mu16 en u14 verplicht overnachten, aankomst vrijdagavond 30 mei
  • U10 en U12 krijgen de keuze om te overnachten, maar eenmaal gekozen om te blijven slapen, blijf je ook beide nachten slapen. Deze keuze kun je aangeven op het aanmeldingsformulier.
    • je wordt gebracht op zaterdagochtend 31 mei; ontbijten om 08.00 uur en wordt opgehaald zaterdagavond 31 mei om 23.00 uur.
    • je wordt gebracht op zondagmorgen 1 juni; ontbijten om 08.00 uur en wordt opgehaald zondagmiddag 1 juni om 13.00 uur.

De kinderen die blijven overnachten kunnen vrijdag 30 mei rond 19:00 gebracht worden. (Er wordt niet meer gegeten, we gaan ervan uit dat je thuis eet).

INSCHRIJVEN voor STARSCAMP 2013
Om je op te geven voor STARSCAMP 2013, vul je samen met een van je ouder(s)/verzorger(s) het inschrijfformulier in en levert dit uiterlijk vrijdag 16 mei 2014 in via de mail naar algemenezaken@westlandstars.nl, of via de post naar Maarten Prins, Karekiet 23, 2693AT 's-Gravenzande. Wanneer u het de aanmelding via de email wilt voltooien kunt u het blad uitprinten, invullen en inscannen/foto, of even in het mailtje zelf de benodigde gegevens invullen.

Wie zijn STARSCAMP.ORG eigenlijk:

  • Maarten Prins: Bestuur
  • Mika van Zeijl: Trainer/coach U16
  • Martijn van Reenen: Trainer/coach U12
  • Pleun Verhagen Ouder

Toch nog vragen n.a.v. deze informatie?
Mail naar: algemenezaken@westlandstars.nl of bel met Maarten: 06-19485546