Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2015
  • - Januari
  • - Continuiteit ook in 2015 topprioriteit Westland Stars

Continuiteit ook in 2015 topprioriteit Westland Stars

Basketbalvereniging Westland Stars blijft ook in 2015 op alle mogelijke manieren aan een stabiele basis voor de toekomst werken. Dat maakte het bestuur bekend na het succesvol verlopen nieuwjaarstoernooi, afgelopen zaterdag.

Hoewel de financiƫle situatie niet meer zo acuut is als eind 2013, toen Stars-voorzitter Peter van den Beukel openlijk de noodklok luidde, is er nog steeds werk aan de winkel. In de vorig jaar opgerichte Club van 100 zijn nog zetels vrij. "Ook zijn we nog steeds op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Met een naam als Westland Stars zou elk Westlands bedrijf toch een relatie met zo'n sportvereniging moeten willen. Branding is business is all that matters", vertelt Van den Beukel.

Westland Stars focust zich al enige tijd op het eigen beleid en blijft dat ook in het nieuwe jaar doen. Van den Beukel: "Het sportieve fundament van de club willen we versterken door energie en tijd te steken in het opleiden van trainers/coaches, bekwame scheidsrechters en natuurlijk de spelers. En we willen promoten dat je basketbal pas echt meemaakt wanneer je naar de Westlandhal komt. The place to be!"

De voorzitter looft tot slot het gemeenschapsgevoel dat is ontstaan na het dreigende nieuws van eind 2013. "In 2014 hebben we als club gestreden om reorganisatie bij de basketbalbond mogelijk te maken, maar hebben we ook het voortouw genomen in het voorkomen van verhoging van zaalhuur van de Westlandhal. Verder heb ik veel mooie initiatieven van onze leden gezien, waaronder sponsorlay-ups, maar ook feesten en andere evenementen, waarvan het onlangs georganiseerde Stars Festival tot de klappers behoort. Dat geeft altijd een heel goed gevoel."