Westland Stars

Shoot for the Stars

Geslaagde open trainingen Westland Stars

De open basketbaltrainingen die Westland Stars tijdens de laatste twee trainingsavonden van het seizoen organiseerde, zijn succesvol verlopen. Ongeveer twintig kinderen van tussen de acht en veertien jaar namen deel aan de clinics.

Martijn van Reenen, zelf spelend lid, is één van de organisatoren van de open trainingen. "Het was de eerste keer dat we een dergelijke instuif op deze manier organiseerden", vertelt hij. "Geïnteresseerden kunnen altijd vrijblijvend drie keer meetrainen voordat ze besluiten om lid te worden, maar we hebben nog niet vaak echt clinics georganiseerd voor deze specifieke leeftijdsgroep."

Op de ALV die Westland Stars afgelopen week hield, werd uitgebreid gesproken over nieuwe manieren om leden te werven. Van Reenen: "Deze open trainingen passen daar uitstekend in en gaan zeker terugkeren. Maar we zijn bijvoorbeeld ook te vinden op de 's-Gravenzandse feestweek." Op woensdag 8 juli, de eerste dag van de 's-Gravenzandse feestweek, is Westland Stars in het centrum van 's-Gravenzande te vinden. Van Reenen: "Kom lekker een balletje gooien. We ontvangen je met open armen!"