Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2016
  • - December
  • - Save the date: nieuwjaarstoernooi op 7 januari 2017

Save the date: nieuwjaarstoernooi op 7 januari 2017

Het Westland Stars Nieuwjaarstoernooi komt er weer aan! Op zaterdag 7 januari kan iedereen zijn of haar oliebollenvet weer komen wegsporten.

Net als voorgaande jaren dien je op tijd aanwezig te zijn om jezelf in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,-. Inschrijven kan vanaf 12.00 uur in de Westlandhal. Let op: de inschrijving sluit om 13.00 uur! Op die manier heeft de organisatie de tijd om een goede poule-indeling te maken, en jij hebt voldoende tijd om je om te kleden.

Deze keer wordt het Nieuwjaarstoernoo voorafgegaan door de wedstrijd Heren 1 - River Trotters. Dus schrijf je op tijd in en neem daarna lekker plaats op de tribune, zodat je op tijd bent om Heren 1 aan te modigen. Met z'n allen bezogen we Westland Stars Heren 1 een vlammende start in het nieuwe jaar!

Mits de wedstrijd van Heren 1 niet resulteert in verlenging(en), is de verwachting dat het Nieuwjaarstoernooi rond 14.00 uur begint. De verwachte eindtijd is ongeveer 16.15 uur. De winnaar wordt gehuldigd in het sportcafé, waarna er alle gelegenheid is om samen te proosten op het nieuwe jaar.

Het programma is dus als volgt:

12.00 uur Start inschrijving NJT
12.15 uur Start Heren 1 - River Trotters
13.00 uur Einde inschrijving NJT
14.00 uur Start toernooi
17.00 uur Huldiging en borrel in sportcafé