Westland Stars

Shoot for the Stars

Westland Stars luidt 2016 sportief in

Met het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi heeft Westland Stars zaterdagmiddag het nieuwe jaar sportief geopend. Zo’n 100 deelnemers werkten op gemoedelijke wijze het voor iedereen toegankelijke toernooi af.

Het aantal deelnemers lag beduidend hoger dan vorig jaar. Volgens het organiserend comité komt dit wellicht doordat het toernooi nu om vier uur 's middags begon, tegenover twaalf uur 's middags in voorgaande jaren. Meer deelnemers hadden de eveneens traditionele en niet minder belangrijke nieuwjaarsbezoeken aan vrienden en familie daardoor eerder op de dag al achter de rug.

De finale werd gewonnen door team Boevenbende, een gemêleerd gezelschap van (oud-)leden en niet-basketballers. De prijs voor de meest waardevolle speler ging naar de jeugdige Maaike Vrakking, zelf spelend in Westland Stars Onder 12. Met haar team werd ze bovendien tweede van het toernooi.

Speciaal was bovendien de sponsoring van (loterij)prijzen door een groot aantal Westlandse bedrijven of met Westlandse wortels. Onder andere de Maasdijkse slijterij Van Lenteren, bakkerij Vreugdenhil en de Beekenkamp groep, maar ook Gym Fitness in Poeldijk, het 's-Gravenzandse Sport 2000 en het bedrijf Sport Creations stelden prijzen beschikbaar. Mede door de opbrengst van de loterij haalde de club ruim € 400,- op; een fantastisch bedrag waarmee de zaalhuur in elk geval is afgedekt.

Westland Stars is alle sponsoren zeer dankbaar voor het mogelijk maken van dit op zijn minst kostenneutrale Nieuwjaarstoernooi en nodigt iedereen uit om op wedstrijddagen een kijkje te komen nemen in de Westlandhal. Op Facebook.com/westlandstars en westlandstars.nl lichten we bijzondere wedstrijden en evenementen uit. Ook in 2016 geldt: let's play ball!

2016-01-03 - Winnaars Westland Stars Nieuwjaarstoernooi 2016