Westland Stars

Shoot for the Stars

Barcompetitie 2016: hulp gezocht!

Westland Stars is ook dit jaar weer uitgenodigd voor de vorig jaar succesvol verlopen barcompetitie. Maar... We hebben hulp nodig! We zoeken mensen die zowel in de organisatie als achter de bar iets willen betekenen. Help jij mee?

Onze aanwezigheid tijdens de 's-Gravenzandse feestweek is natuurlijk superbelangrijk. We willen dat iedereen weet wie wij zijn en waar we voor staan! Daarom nemen we deel aan de barcompetitie, die plaats vindt op 6 juli. Vanaf 18:00u mogen we onze bar aankleden, vanaf 20:00u start de consumptieverkoop. En per verkocht drankje krijgt de club 25 cent! We hebben reeds één barman, we zoeken er in totaal vier. Dus: drie barmannen gezocht!

Ook willen we 's middags een kindergedeelte organiseren. Daar is nog bijna niets voor geregeld. Dus hier is alle hulp welkom!

Meld je even bij Matthijs van den Beukel of Mark Vrolijk als je mee wilt helpen. Heb je vragen, stel die dan onderaan dit bericht of rechtstreeks aan Matthijs of Mark. 

Kun je écht niet helpen in de organisatie maar ben je die avond wel in de gelegenheid om langs te komen? Kom dan niet alleen maar neem al je vrienden en familie mee. En bestel die drankjes aan de gezelligste bar van het Marktplein, de Westland Stars bar!