Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2016
  • - Juni
  • - Businessclub Westland Stars breidt opnieuw uit

Businessclub Westland Stars breidt opnieuw uit

Basketbalvereniging Westland Stars bouwt gestaag aan een gezonde toekomst. In april voegde de club al drie nieuwe bedrijven toe aan de business club; nu verwelkomt de club VTM Telecom, Plein 1959 en Van Herwerden Fysiotherapie.

De Business Club van de Westland Stars is een groeiende groep van ondernemers en bedrijven die de basketbal jaarlijks ondersteunen met een bijdrage van €300,-. Voor de Business Club zullen vanaf volgend seizoen evenementen worden georganiseerd om het basketbal van de Westland Stars heen. Zo biedt de club een platform om te netwerken en te genieten van de dynamische en snelle acties van het basketbal.

VTM TelecomVTM Telecom levert, beheert en installeert verschillende telecomdiensten in een business to business-setting. Ze verzorgt vaste en mobiele telefonie, internet, data- en infrastructuren, systeembeheer en netwerkbekabeling. Het bedrijf heeft een vestiging in Maasdijk en in Nuenen. Door de bundeling van verschillende expertises kan VTM  een totaaloplossing voor de zakelijke markt bieden.

Plein 1959

Plein 1959 is een moderne en gezellige plek om heerlijk iets te lunchen of gezellig iets te drinken. Plein is gevestigd op het marktplein van 's Gravenzande. U kunt hier terecht voor een borrel en een lekker kopje koffie of thee. Wijnliefhebbers zijn hier ook zeker aan het goede adres, Plein 1959 heeft namelijk een uitgebreide wijnkaart waar regelmatig nieuwe wijnen aan worden toegevoegd. 

Van Herwerden Fysiotherapie

Van Herwerden Fysiotherapie is gevestigd aan de Naaldwijkseweg in 's-Gravenzande. Deze praktijk staat voor snelle en doeltreffende fysio- en manueeltherapie. Daarnaast geeft het bedrijf ook groepstraining op verschillende gebieden zoals: Pilates en zwangerschapsgym. 

Heeft u ook interesse om kennis te maken met de enige basketbalvereniging die het Westland rijk is en heeft u de ambitie om uw netwerk te vergroten via onze businessclub? Neem contact op met Milan Olsthoorn via sponsoring@westlandstars.nl of 06-18543404.