Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2016
  • - Mei
  • - Business Club Westland Stars verwelkomt drie nieuwe leden

Business Club Westland Stars verwelkomt drie nieuwe leden

Binnen twee weken heeft de Business Club van Basketbalvereniging Westland Stars drie nieuwe bedrijven mogen verwelkomen: Junglestar Bromelia’s, Hortimat en Vitality Support.

De Business Club van de Westland Stars is een groeiende groep van ondernemers en bedrijven die de basketbal jaarlijks ondersteunen met een bijdrage van €300,-. Voor de Business Club zullen vanaf volgend seizoen evenementen worden georganiseerd om het basketbal van de Westland Stars heen. Zo biedt de club een platform om te netwerken en te genieten van de dynamische en snelle acties van het basketbal.

Junglestar Bromelia's is een kwekerij, gevestigd in 's-Gravenzande, die zich bezig houdt met het kweken van planten van de bromelia familie. Deze planten hebben een kleurrijke uitstraling en zien er vaak exotisch uit.

Hortimat is een in- en verkoop bedrijf van gebruikte tuinbouw materialen en machines. Gekochte materialen en machines worden hoogwaardig gereviseerd en onder garantie afgeleverd bij klanten uit meer dan 70 landen. De uitgebreide showroom van het bedrijf is te vinden aan de Vlotlaan 192 in Monster.

Vitality Support levert maatwerk op het gebied van uw fysieke gezondheid. Van blessurebehandeling tot lifestyle coaching, Vitality Support levert persoonlijke en professionele begeleiding die u helpt uw persoonlijke doelen te behalen.

 

Heeft u ook interesse om kennis te maken met de enige basketbalvereniging die het Westland rijk is en wilt u de Business Club komen verwelkomen? Neem contact op via sponsoring@westlandstars.nl of bel naar 0618543404.


Logo Junglestar Bromelia's.jpg

hortimat.png