Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2016
  • - November
  • - Sponsor van de maand: Van Herwerden Fysiotherapie

Sponsor van de maand: Van Herwerden Fysiotherapie

Een nieuwe rubriek van de Business Club van de Westland Stars is de sponsor van de maand, waarin een sponsor een maand “in the picture” staat. Voor de maand november is de praktijk voor fysio- en manueeltherapie van Nico van Herwerden de sponsor van de maand. Wij spraken met Nico van Herwerden, wat het volgende interessante interview opleverde.

Wat voor diensten biedt uw praktijk aan, aan welke doelgroep en wat zijn hierbij voorbeelden van wat voor diensten jullie uiteindelijk leveren?

"Fysio- Manueeltherapie Van Herwerden staat voor snelle en doeltreffende fysio- en manueeltherapie. Als een persoon vandaag belt, wordt deze dezelfde week nog ingepland! Ook voor bekkentherapie en APS/orthomoleculaire voedingstherapie kan iemand bij ons terecht. Wij zijn overdag en 's avonds geopend, van maandag tot en met vrijdag. Tevens verrichten wij behandelingen aan huis. Buiten deze specialisaties zijn er ook oefengroepen, pilatesgroepen en worden er ook zwanger-fit trainingen gegeven. Bij fysiotherapie is het onderzoek en de behandeling gericht op het voorkomen, opheffen, verminderen en/of compenseren van de klachten en functiestoornissen van het houdings-en bewegingsapparaat. De therapeut voert eerst een onderzoek uit om vast te stellen wat de klachten veroorzaakt. Na het stellen van een fysiotherapeutische diagnose wordt een behandelplan opgesteld. De behandeling kan bestaan uit bewegingstherapie en massage, maar de therapeut kan ook gebruik maken van warmte/koudetherapie, hydrotherapie en elektrotherapie. Verder bestaat de behandeling uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen."

Wat kenmerkt specifiek uw bedrijf?

"Een fysiotherapeut bij ons is dé deskundige op het gebied van het houding- en bewegingsapparaat. Hij of zij adviseert, begeleidt en behandelt patiënten met allerlei verschillende lichamelijke klachten. Binnen onze praktijk betreft dit het brede spectrum, van baby's tot ouderen; van gebroken vingers tot en met terminale begeleiding. Hiervoor hebben wij een deskundig, snel, anticiperend en benaderbaar team bijeen. Vanzelf is enthousiasme en een grap meer dan welkom!"

Ziet u raakvlakken tussen de dynamische sport basketball en uw bedrijf?

"De dynamiek, het enthousiasme van ons team, de collectiviteit van ons bedrijf en het vooruit willen denken naar vernieuwing en verbetering. Dit zijn allemaal duidelijke overeenkomsten met basketbal en sport in het algemeen."

Waarom bent u sponsor geworden van de Westland Stars?

"Met sport en begeleiding hebben we regelmatig van doen gehad, echter met basketbal in het algemeen nog niet. Door jullie oud-voorzitter, Peter van den Beukel heb ik basketbal leren kennen en wil ik middels sponsoring dit dan ook ondersteunen."

Wilt u in contact komen met de praktijk van Nico van Herwerden? Neem dan contact op via info@fysioherwerden.nl, of bezoek de site, www.fysioherwerden.nl.