Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2016
  • - November
  • - Westland Stars bedankt loterijsponsoren voor steun

Westland Stars bedankt loterijsponsoren voor steun

Het Stars-feest van afgelopen zaterdag heeft behalve geld ook veel gezelligheid opgeleverd. Een belangrijk onderdeel van deze avond wordt gevormd door de traditionele Westland Stars Loterij. Westland Stars bedankt alle bedrijven die hiervoor prijzen beschikbaar hebben gesteld!

De prijzen werden beschikbaar gesteld door een dertiental Westlandse ondernemers. De hoofdprijs, een waardebon van € 100,-, werd beschikbaar gesteld door Don Opleidingen. Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk (Nederlands enige driesterrenbakkerij!) stelde gebak beschikbaar. Horecagelegenheden De Witte en Plein 1959 doneerden waardebonnen. Verder stelden diverse kwekerijen groente (kwekerijen Triomaas, 't Loo, Hoe Heter Hoe Beter en M. Verkade) beschikbaar. Kwekerij 't Loo leverde cyclamen, kwekerij Zeurniet zorgde voor vanda's en ook Picobello Hortensia droeg bij aan de loterij. Van Geest International leverde groentepakketten, terwijl parfurmerie Mooi diverse giftsets beschikbaar stelde.

Sportcafé Westland stelde niet alleen de locatie voor een scherpe prijs beschikbaar, maar stelde één van de loterijdeelnemers ook nog in staat om te genieten van een meter bier.

2016-11-07 - Bedankt

Volgende week vindt van 12:00u tot 16:00u het Stars Festival plaats. Dan is er geen loterij, maar de Westlandhal is wel het toneel van diverse mooie wedstrijden, te beginnen met Heren 1 op centre court! Kom dus zeker kijken en voel je welkom!