Westland Stars

Shoot for the Stars

Ook Klipperstars troeft Heren 1 af

Heren 1 heeft zaterdagmiddag niet weten te winnen van Klipperstars. In eigen huis verloor Westland Stars met 58-70 van de mannen uit Nieuw-Lekkerland.

Heren 1 trad gehavend aan. De ploeg miste routiniers Ronald Beekenkamp, Reno Torenstra en Jaimy Schlee wegens blessures; Stefan van den Beukel was afwezig. Coach Vincent Valstar: "Het compleet krijgen en houden van de ploeg is op dit moment de grootste prioriteit. Tegen deze tegenstander had ik ook deze keer goede winstkansen ingeschat, maar het feit dat we vier man missen weegt zwaar."

Bovendien constateert Valstar dat zijn ploeg, die dit seizoen nog niet heeft weten te winnen, stokt in de ontwikkeling. "Tijdens de vorige wedstrijden zag ik tenminste nog dat we stappen maakten. Gisteren zag ik dat niet of nauwelijks. Klipperstars kon het spel veel te makkelijk verplaatsen. We lieten ook veel te veel insnijdende acties toe."

"Het is natuurlijk balen dat we nog niet gewonnen hebben en dat de ontwikkeling niet zo snel gaat als ik had gehoopt en gedacht", zegt Valstar. "Ik denk nog steeds dat het beter zou kunnen zijn. Mede daarom hebben we gisteren lang zitten nabespreken. Gelukkig nemen de jongens de stagnerende ontwikkeling zelf ook serieus. We blijven doorbouwen."