Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2016
  • - Oktober
  • - Westland Stars introduceert Little Stars

Westland Stars introduceert Little Stars

Westland Stars is sinds deze maand een piepjong team rijker: de Little Stars. Dit team bestaat uit kinderen van 3 tot en met 5 jaar oud. De kids hebben het erg naar hun zin en willen graag dat er nog meer vriendjes en vriendinnetjes bij het team komen!

Het bestuur van Westland Stars is verheugd met de oprichting van het team. Bestuurslid Matthijs van den Beukel: "We zijn als bestuur, maar ook als vaders van jonge kinderen, enorm blij met dit initiatief. Voor de groei van Westland Stars is het belangrijk om al op jonge leeftijd basketball-activiteiten aan te bieden, zoals de andere sportverenigingen om ons heen dit ook doen."

Plezier is het allerbelangrijkst. De glimlach op de gezichten van de kinderen heeft natuurlijk ook effect op de volwassen buitenstaander, aldus Van den Beukel. "Het is ontzettend leuk om die koters in NBA-shirts [de Amerikaanse basketballcompetitie, red.] over het veld te zien rennen. Met natuurlijk kleine basketballetjes. Erg aandoenlijk en mooi om te zien."

Alle kinderen van 3 t/m 5 jaar zijn van harte welkom om te komen kijken en/of meespelen tijdens de volgende trainingen. Die zijn op 12 november en 3 december om 12:45u in de Westlandhal in 's-Gravenzande. Deelname is gratis en verplicht niet tot meerdere trainingen en/of lidmaatschap. Voor meer informatie kunt u contact met Westland Stars opnemen via kennismaken@westlandstars.nl en facebook.com/westlandstars.

2016-10-30 - Little Stars (1)

2016-10-30 - Little Stars (2)