Westland Stars

Shoot for the Stars

Sponsor van de maand: Vitality Support

Vitality Support is de sponsor van de maand april. Wij spraken met Mark Sonneveld, wat het volgende interessante interview opleverde.

Wat voor diensten/producten biedt Vitality Support aan en aan welke doelgroep? Wat zijn hierbij voorbeelden van hoe een traject eruit kan zien?

"Vitality Support biedt personal training en groepslessen aan en helpt op die manier klanten bij het behalen van persoonlijke (fysieke) doelen. De klant bepaalt samen met de trainer het doel en de manier waarop ze dit doel gaan halen. De trainingen worden op maat gemaakt en zo ingericht dat iedereen zijn of haar doelen kan behalen. De soorten klanten lopen vrij uiteen, van jonge gedreven sporters die zichzelf willen verbeteren in een bepaalde sport, tot een 65-jarige die hard werkt aan zijn gezondheid."

Welke aspecten kenmerken Vitality Support?

"Persoonlijk contact met de klanten en een no-nonsense benadering. Geen speciale diëten, geen circus oefeningen, maar gewoon hard werken voor de doelen die gesteld zijn. Als je iets wilt, moet je er voor werken. Vaak wordt er ook gekozen om een gedeelte van de training te besteden aan kickboks oefeningen. Deze oefeningen geven een stuk extra beleving tijdens de lessen waardoor de tijd voorbij vliegt."

Ziet u raakvlakken tussen de dynamische sport basketbal en Vitality Support?

"Een mooi raakvlak tussen basketbal en Vitality Support vind ik dat je bij beide hard moet werken voor mooie resultaten, maar wel met een glimlach. Door plezier te hebben in je werk en de trainingen met je team, bereik je meer dan wanneer het alleen een verplichting is."

Waarom bent u sponsor geworden van de Westland Stars?

"Ik speel al jaren met plezier basketbal en probeer met de sponsoring mijn steentje bij te dragen aan de vereniging. Het zou zonde zijn als een mooie vereniging als de Westland Stars zou verdwijnen uit deze sportieve gemeente en daar moeten wij als ondernemers bij helpen."

Is uw interesse door dit interview gewekt? Bezoek dan snel de website, www.vitality-support.nl , en laat u verrassen in de ruime mogelijkheden van Vitality Support.