Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2017
  • - Februari
  • - Routier Restaurants hoofdsponsor Heren 1

Routier Restaurants hoofdsponsor Heren 1

Routiers Restaurants is de nieuwe hoofdsponsor van Westland Stars Heren 1. Routiers Restaurants, een keten met 6 restaurants in Nederland, voorziet het team van shooting shirts & een uittenue en steunt de club daarnaast ook in financieel opzicht. Rowin Sport leverde de gesponsorde uittenues en shooting shirts.

C:\Users\Trudie\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCacheContent.Word\Facebook.jpg

De restaurants

De (weg)restaurants van Routiers staan bekend als restaurants met een goede service, verse maaltijden, ruime openingstijden en de gastvrijheid van de medewerkers, en dit alles voor een vriendelijke prijs.

Routiers restaurants bestaat uit de volgende vestigingen.

Historie

Het Routiers restaurant in Nunspeet bestaat al sinds 1974 en was het eerste 'weggebonden' restaurant in heel Nederland. In 1974 is Routiers Nunspeet opgericht, op verzoek van de overheid om het onderliggende wegennet (de dorpen en steden) te ontlasten van alle vrachtwagens die daar parkeerden. De focus lag destijds op het voorzien van kwalitatief goede maaltijden voor de beroepsmatige weggebruiker. Thans is Routiers uitgegroeid tot een keten van 6 (weg)restaurants met onder andere 3 vestigingen in het Rotterdamse havengebied. In 2012 werd het jongste restaurant in de keten, Routiers Emmen, geopend.

Maasvlakte Plaza

De allernieuwste vestiging van Routiers zal op 3 mei 2017 geopend worden in Rotterdam op Maasvlakte Plaza. Met ruime parkeergelegenheid voor zowel de vrachtwagen als de personenauto zal Routiers ook op deze locatie verrassend zijn als altijd, voor ontbijt, (zaken)lunch, diner maar ook cateringservice en overwerkmaaltijden.

Bent u nieuwgierige geworden naar meer informatie omtrent de Routiers Restaurants, kijk dan op www.routiersrestaurants.nl