Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2017
  • - Februari
  • - Sponsor van de maand: JungleStar Bromelia's

Sponsor van de maand: JungleStar Bromelia's

JungleStar Bromelia’s is de sponsor van de maand februari. Wij spraken met Peter van Winden, wat het volgende interessante interview opleverde.

Wat voor producten biedt JungleStar aan en aan welke doelgroep? Wat zijn hierbij voorbeelden van wat voor producten jullie uiteindelijk opleveren?

"JungleStar teelt de kamerplant Bromelia. Deze plantenfamilie groeit van nature in de regenwouden van Zuid- en Midden Amerika. De ananas is de enige eetbare Bromelia."

"JungleStar betrekt jong plantmateriaal van leveranciers uit verschillende landen. Deze plantjes worden meer dan een jaar van tevoren besteld. Na de levering worden zij in een grondplugje gezet. Als dit plantje na circa vier maanden groot genoeg is, wordt ze in een pot gezet. In deze fase worden de planten regelmatig op grootte gesorteerd met behulp van camera's en robots. Als de planten de juiste grootte hebben bereikt krijgen zij een bloeibehandeling. Dit zorgt ervoor dat de bromelia gelijkmatig in bloei komt als deze één jaar bij ons op het bedrijf is geweest."

Welke aspecten kenmerken JungleStar?

"Wij leveren de kamerplant Bromelia in een breed assortiment. Onze klanten, groot-en vakhandel & tuincentra, zijn gevestigd in heel Europa, welke wij bijna dagelijks kunnen beleveren via FloraHolland. Zij kunnen met hun (specifieke) orders bij ons terecht. Deze orders vullen wij in met een leuk team van vaste en deeltijd medewerkers, uitzendkrachten en scholieren."

Ziet u raakvlakken tussen de dynamische sport basketbal en JungleStar?

"Als tropische plantenkweker vind ik het zeer prettig en luxueus dat basketbal in een verwarmde sporthal gespeeld wordt. Dit in tegenstelling met enkele buitensporten waar je als supporter de weerselementen moet trotseren. Het team van JungleStar moet zich steeds blijven aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Dit zie ik als raakvlak met een basketbal team."

Waarom bent u sponsor geworden van de Westland Stars?

"Wij zijn sponsor geworden van de Westland Stars, omdat twee van onze kinderen er lid van zijn en wij het een leuke en dynamische sport vinden."

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Bezoek dan www.junglestar.nl en laat u inspireren door de Bromelia's.

Logo Junglestar