Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2017
  • - Januari
  • - Niek van Eldert Hoveniers sponsort basketballen voor Westland Stars

Niek van Eldert Hoveniers sponsort basketballen voor Westland Stars

Een gulle gift van Niek van Eldert Hoveniers markeert een goed begin van 2017 voor basketballclub Westland Stars. De uit Monster afkomstige hovenier heeft splinternieuwe basketballen gesponsord, waardoor de club weer een paar seizoenen vooruit kan.

Stars-voorzitter Michiel van Nieuwkerk is Van Eldert zeer dankbaar voor de gift. "Het huidige materiaal ging al langer dan vijf seizoenen mee en was nodig aan vervanging toe. Als club bouwen we aan een gezonde financiële toekomst en het aanschaffen van nieuwe ballen stond al op de planning, maar als een sponsor je op deze manier helpt is dat natuurlijk fantastisch. Wij zijn Niek zeer dankbaar voor deze gulle gift."

Van Eldert zelf is blij dat hij iets kan terugdoen voor de club waar hij zelf al vele jaren traint en speelt. "Ik merkte als speler dat de kwaliteit van de ballen hard achteruit ging. Dan kan je daar iets van vinden, maar je kan er ook daadwerkelijk iets aan doen. Als lid van de business club én als speler vind ik het vanzelfsprekend om tot actie over te gaan. Ik weet dat er door de club gebouwd wordt aan een gezonde toekomst, maar dat dat natuurlijk niet vanzelf gaat. Daarom draag daar op deze manier graag aan bij."

De Facebookpagina van Van Eldert Hoveniers vindt u hier.

2017-01-15 - Niek van Eldert sponsort basketballen