Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2017
  • - Januari
  • - Sponsor van de maand: Your Professional Coach

Sponsor van de maand: Your Professional Coach

Your Professional Coach is de sponsor van de maand januari. Wij spraken met Jan Vrencken, eigenaar van het bedrijf, wat het volgende interessante interview opleverde.

Wat voor diensten biedt Your Professional Coach aan, aan welke doelgroep & wat zijn hierbij voorbeelden van wat voor diensten jullie uiteindelijk opleveren?

"Your Professional Coach levert diensten die mensen inzicht geeft in hun persoonlijke ambities en kwaliteiten. Met dat inzicht en aangevuld met tools zijn deze mensen in staat om zich verder te ontwikkelen en nieuwe of onvervulde wensen te realiseren. Het levert ze een gevoel op van 'lekker in mijn vel' of 'ik voel me in mijn kracht'."

"Dit doe ik o.a. in de vorm van testen, workshops, teamdagen, 1-op-1 en teamcoaching. Voorbeelden van een workshop zijn: Wat gun jij jezelf, een TOP team creëren en energiek en doelgericht vergaderen doe je zo. Als coach ben ik ook opgeleid om bedrijfsmatige vraagstukken te coachen, denk hierbij aan; het vergroten van klanttevredenheid, verkorten van levertijd, besturing van bedrijfsresultaten optimaliseren. Wat ik uiteindelijk wil: Vitale mensen in vitale bedrijven!"

"Ik richt me voornamelijk op alle mensen die in een Midden & Klein Bedrijf (MKB) werken. Dat zijn dus de gewone medewerker maar ook management en directieleden. Daarbij heb ik maar één voorwaarde: je moet zelf wel 100% willen! Mensen of teams die zelf niet willen, kan ik niet helpen."

Welke aspecten kenmerken Your Professional Coach?

"Wat Your Professional Coach kenmerkt zijn twee dingen: Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg: 'het feit dat je er al bent is voor mij van grote waarde'. Ondanks dat ik dit niet verder kan verwoorden, kenmerkt het me wel."   

"Wat klanten mij steeds teruggeven en mij verder kenmerkt is: inspirerend, lef om door te vragen, uitnodigende aanpak, gave om zaken eerst te ontrafelen en dan weer op een goede wijze met elkaar te verbinden. Verder wil ik een totaalleverancier zijn en dus alle MKB-vraagstukken kunnen oppakken. Binnen KPN ben ik zes jaren lang, ½ tot 1 dag per maand getraind om alle persoonlijke en bedrijfsvraagstukken op te pakken. Mijn motto: eruit halen wat erin zit. En nog veel meer!"   

Ziet u raakvlakken tussen de dynamische sport basketball & Your Professional Coach?

"Basketball is een zeer snelle sport waarbij iedere speler een specifieke positie vervult waarbij je soms even ook een andere positie moet invullen. Er is alleen een teamresultaat waaraan iedere speler kan bijdragen. Een coach/trainer haalt het beste in spelers naar boven en laat zo een team groeien. Dit is exact wat ik met mijn vorm van coachen doe. De snelheid in het bedrijfsleven neemt steeds meer toe, ik wil mensen met inzichten en tools uitrusten om een mooie plek in de dynamische wereld in te vullen."

Waarom bent u sponsor geworden van de Westland Stars?

"Há, makkelijke vraag; in 2001 ging ik vanuit Tsjechië wonen in Wateringen. Ik basketbalde al 25 jaren. In de gemeentegids stond een basketbalclub, die heb ik toen gebeld. Ik voelde me meteen thuis bij Westland Stars en dat is altijd zo gebleven. Om ervoor te zorgen dat ik van Westland Stars kan blijven genieten moet de club wel blijven bestaan en graag draag ik, financieel, een steentje daaraan bij. Velen realiseren zich dat niet maar de vereniging vervult een zeer belangrijke maatschappelijke functie binnen het Westland! Dat moet zo blijven.

Wilt u zelf ervaren hoe de gave coaching van Jan Vrencken u en uw bedrijf kan helpen? Neem dan contact op via info@yourprofessionalcoach.nl of bezoek de site, www.yourprofessionalcoach.nl .