Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2017
  • - Januari
  • - Westland Stars opent 2017 met Nieuwjaarstoernooi

Westland Stars opent 2017 met Nieuwjaarstoernooi

Westland Stars heeft zaterdag het nieuwe basketbaljaar geopend met het Nieuwjaarstoernooi. Ook speelde Heren 1 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar, hoewel bezoeker River Trotters er met de winst vandoor ging: 61-87.

De organisatie spreekt van een succesvol verlopen dag. Aan het toernooi namen tien teams deel, elk met ongeveer acht deelnemers. Ook niet-leden waren welkom en de teams bestonden dus ook niet alleen uit ervaren basketballers.

"Dat maakt het juist één van onze leukste evenementen van het nieuwe jaar", vertelt voorzitter Michiel van Nieuwkerk. "Gezelligheid staat centraal tijdens het Nieuwjaarstoernooi. Iedereen mag deelnemen en we zien gelukkig ook steeds meer oud-leden, ouders en mensen die nog nooit een basketbal hebben aangeraakt. Dat is fantastisch."

Westland Stars nodigt alle Westlanders, jong en oud, uit om eens kennis te komen maken. Dat kan bijvoorbeeld komende zaterdag, wanneer om 12.15 uur Dames 1 en talentenploeg Onder 22 spelen. Voor de allerjongsten (4-7 jaar) organiseert Westland Stars meerder keren per seizoen een trainingsdag onder de naam Little Stars. Voor meer informatie kunt u altijd mailen: info@westlandstars.nl. Of kijk op www.westlandstars.nl of Facebook. Drie keer gratis en vrijblijvend meetrainen mag altijd. Graag tot ziens in dit nieuwe jaar!

NJT 2017