Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2017
  • - Maart
  • - Sponsor van de maand: Niek van Eldert Hoveniers

Sponsor van de maand: Niek van Eldert Hoveniers

Niek van Eldert Hoveniers is de sponsor van de maand maart. Wij spraken met Niek van Eldert, wat het volgende interessante interview opleverde.

Wat voor diensten biedt Niek van Eldert Hoveniers aan en aan welke doelgroep? Wat zijn hierbij voorbeelden van wat voor diensten jullie uiteindelijk opleveren?

"Niek van Eldert Hoveniers houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Uiteindelijk dragen wij zorg voor het opleveren van een mooie & verzorgde tuin."

Welke aspecten kenmerken Niek van Eldert Hoveniers?

"Wij zorgen voor creatieve & verzorgde tuinen. Dit doen wij aan de hand van heldere afspraken met de klant en een gezonde werklust."

Ziet u raakvlakken tussen de dynamische sport basketbal en Niek van Eldert Hoveniers?

"Plezier wat je hebt in je sport moet je ook in je werk vinden. Bij Niek van Eldert Hoveniers hebben we enorm veel plezier in het opleveren van mooie tuinen."

Waarom bent u sponsor geworden van de Westland Stars?

"Ik ben al jaren lid van de vereniging en op het moment dat de vereniging het zwaar heeft, moet je als ondernemer opstaan om te helpen. Daarom ben ik Business Club lid, sponsor ik Heren 2 en heb ik pas geleden nog nieuwe ballen aangeschaft voor de vereniging."

Is uw interesse door dit interview gewekt? Mail dan snel naar info@niekvanelderthoveniers.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Afbeeldingsresultaat voor niek van eldert hoveniers