Westland Stars

Shoot for the Stars

Seizoensafsluiting Little Stars!

Zaterdag 13 mei is alweer de laatste keer dit seizoen dat je in actie kunt komen met de Little Stars. Zoals gebruikelijk starten we in de Westlandhal in ’s-Gravenzande om 12.45 uur.

Het duurt dit keer wat langer dan normaal: we gaan tot 14.00 uur door! Omdat het de seizoensafsluiting is maken we er een extra feestelijke editie van. Ben jij 3, 4, of 5 jaar oud? Dan hebben we een leuk gedeelte voor je waar je lekker kunt spelen. Daarnaast hebben we een gedeelte met basketballspelletjes  voor 6, 7, 8 jarigen. Hier gaan we al wat meer echt basketballoefeningen doen! Voor deze grootste Little Stars organiseren we zelfs een echt basketbaltoernooi. De baskets worden extra laag gezet, en we spelen korte wedstrijdjes van 3 tegen 3. De scheidsrechter geeft tijdens het spel uitleg. Je mag meedoen met een team van drie, en iedereen die nog geen team heeft kunnen we ter plekke in een team indelen.

Als je het leuk vindt hebben we coole basketballshirts voor je om aan te trekken. Neem zelf sportieve schoenen en een korte broek mee! Tussendoor wordt gezorgd voor wat te drinken. Na afloop krijg je een mooi aandenken mee naar huis!

Deelname is gratis. We hopen jullie allemaal te zien op 13 mei!