Westland Stars

Shoot for the Stars

Nieuwjaarstoernooi op 6 januari 2018

Ook dit seizoen is de eerste zaterdag van het nieuwe jaar gereserveerd voor het Westland Stars Nieuwjaarstoernooi. Vanaf 12.00 uur kunnen jong en oud, lid en niet-lid terecht in de Westlandhal om het oliebollenvet eraf te sporten.

Net als afgelopen editie kun je je tussen 12.00 en 12.30 uur inschrijven bij de entree van de Westlandhal. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,- per persoon. De eindtijd is ongeveer 16.00 uur waarna in de sportkantine de winnaar van het toernooi wordt gehuldigd.

Net als vorige edities mag je je als team aanmelden. Gezelligheid en plezier voor jong en oud staan centraal, dus neem gerust mensen mee die nog nooit een balletje hebben gehoord. Vraag een keer je kleine neefje of nichtje, of neem eens je ouders mee! Verder is het voor iedereen het leukst als de teams niet al te groot zijn, een mooie richtlijn is 8 á 9 spelers.

Programma:
12.00u start inschrijving
12.15u - 13.00u oefenwedstrijd U8 tegen Green Eagles op center court
13.00u start toernooi
16.00u finale
16.45u prijsuitreiking in sportcafé

Inschrijfgeld bedraagt €3,- p.p.

Oook kun je eventuele vragen stellen via nieuwjaarstoernooi@westlandstars.nl. « Hier kun je ook alvast jouw teamnaam reserveren! (Zet er ook even bij wie er in het team zit.)

Tot 6 januari!