Westland Stars

Shoot for the Stars

Belangrijk bestuursnieuws

Aandacht voor het volgende:

Dit seizoen is mijn tweede als voorzitter van deze mooie vereniging en mijn 9de als lid van het bestuur. Dit is een lange periode waarin ik met veel plezier in dienst van de vereniging heb mogen staan en ik veel heb geleerd, maar waarbij ik de laatste tijd ook merk dat ik het mede door mijn priv├ę- en werksituatie niet meer de tijd en energie kan geven die het verdient. Dit heeft mij de afgelopen maanden aan het denken gezet en ik heb voor mijzelf de beslissing genomen dat het wat mij betreft tijd is om het stokje over te geven aan iemand anders. Dit betekent dat ik mij bij de komende ALV niet verkiesbaar stel voor het volgende seizoen.

Onafhankelijk van mijn beslissing heeft Marnix (secretaris) ook besloten te stoppen omdat de functie niet geheel bij hem past en dat het niet lukt de tijd erin te steken die de functie nodig heeft en verdient. Er bestaat nog onzekerheid over de functie penningmeester aangezien Piet er wellicht mee wil stoppen. Wanneer hier meer over duidelijk is zal dit bekend worden gemaakt.

Matthijs (algemeen bestuurslid) draagt dit seizoen zijn wedstrijdsecretaristaken over aan Naomi en zal zich de komende ALV niet verkiesbaar te stellen voor het volgende seizoen.

Zoals wellicht sommigen van jullie zullen weten is Milan (algemeen bestuurslid/sponsoring) reeds gestopt wegens werkomstandigheden, zijn taken zijn overgenomen door Jesper en Martijn.

Wij realiseren ons dat hiermee mogelijk de helft van het huidige bestuur (4 van de 8 bestuursleden) stopt en dat er gezocht moet worden naar een nieuwe samenstelling. Het bestuur heeft al een paar gesprekken gehad waarin we vragen aan mensen om over een bestuursfunctie na te denken.

Heb je vragen, ben je geïnteresseerd of ken je iemand die het zou willen, laat het dan aan ons weten via bestuur@westlandstars.nl of spreek ons een keer aan. We delen graag onze ervaringen. Daarnaast staat op de vacaturespagina meer informatie over de functies.

Met een sportieve groet,
Michiel van Nieuwkerk
Voorzitter Westland Stars