Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Nieuws
  • - Nieuws
  • - 2019
  • - Januari
  • - Ronald Beekenkamp ontvangt nominatie vrijwilliger van 2018

Ronald Beekenkamp ontvangt nominatie vrijwilliger van 2018

Op 31 januari is het zover: dan worden de westlandse sportprijzen verdeeld. Dit jaar is één van de drie kanshebbers onze eigen Ronald Beekenkamp!

Allround topper
Dat Ronald zich al jaren voor onze vereniging inzet is bij de leden algemeen bekend. Met zijn inzet als jeugdtrainer, (mede-)organisator van het Stars Camp en het Stars Eindfeest is hij echt een kanjer! Daarnaast kun je hem ook nog wel eens zien dunken bij Heren 1, dus een echte allround topper.

Erkenning
Zijn inzet is dankzij deze nominatie nu ook bekend bij het grote publiek in het Westland! Met de nominatie van Sportvrijwilliger van het jaar 2018 krijgt Ronald de erkenning die hij volgens ons ook verdient. Zo'n topvrijwilliger gun je iedere vereniging, maar we zijn uiteraard erg trots dat we hem een echte Westland Star mogen noemen. Een betere promotie voor onze vereniging binnen het Westland is er niet.

Stem jij ook?
Sportvrijwilliger van het jaar 2018 is een publieksprijs. Dat betekent dus dat Ronald de prijs alleen gaat winnen met voldoende stemmen. Daar gaan wij net zo hard ons best voor doen als Ronald zijn best doet voor de vereniging. Om zoveel mogelijk welverdiende stemmen voor Ronald te verzamelen, hebben we jouw hulp nodig. Over twee weken, op 24 januari, start de mogelijkheid om te stemmen. Dit kan dan een week lang. Help jij vanaf 24 januari ook mee om Ronald Sportvrijwilliger van het jaar 2018 te maken?

Bekijk de video!
Op de WOS is om tien minuten over ieder uur de video van de nominatie te zien. Ook online kun je de leuke video bekijken: https://www.wos.nl/wos-sport/tvgemist/item?3YJArNmFa1kPhMFJOap7YQ==

Foto