Westland Stars

Shoot for the Stars

U22 heeft geen enkele moeite met Juventus H1

'S- GRAVENZANDE - Het U22 van Westlandstars heeft het goede spel van de afgelopen weken kunnen voortzetten. In Schiedam werd er met ruimte cijfers gewonnen van Juventus H1.

De westlanders hadden in deze wedstrijd weinig moeite met scoren. De Stars begonnen ook verdedigend erg sterk aan de wedstrijd waardoor Juventus direct op een achterstand kwam te staan. Ook in aanvallend opzicht liep het prima. De schoten vielen met gemak en ook onder het bord leek er wel een trechter boven de basket te hangen. Het percentage van de vrije worpen was niet perfect maar was ruim voldoende om de wedstrijd eenvoudig te winnen.

Verdedigend werd de tegenstander redelijk snel afgestopt en aanvallend werd er weinig gemist ook was er bijna geen onnodig balverlies. In het vierde kwart konden bankspelers Maarten Prins en Dylan Vreugdenhil nog een flink aantal minuten maken. Beide vielen verdienstelijk in en speelden een aantal prima minuten voor de Stars. Aanvallend kwamen er meerdere spelers in de dubbele cijfers, Hidde Stoffer 21, Stefan vd Beukel 18, Raymond Greep 17 en Sven van Sprang 12 punten. A.s. zaterdag zouden de Stars nog een overwinning kunnen neerzetten als er gewonnen wordt van Cady uit Capelle ad Ijssel. Er moet dan wel uit een ander vaatje getapt worden om van deze tegenstander te kunnen winnen.