Westland Stars

Shoot for the Stars

Vrienden van Westland Stars

U kunt als vriend van de vereniging jaarlijks bijdragen aan financiële steun van de vereniging. Als Vriend van Westland Stars draagt u jaarlijks bij aan de clubkas, waardoor Westland Stars op een stabiele manier verder kan groeien.

Hoe word ik Vriend van Westland Stars?

Vriend van Westland Stars worden is erg eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is €100,- overmaken op rekeningnummer 1422.59.209 (IBAN: NL15RABO0142259209) ten name van Westland Stars en onder vermelding van naam en emailadres.

Het invullen van een emailadres bij  een overschrijving kan problemen opleveren met gebruikte tekens. Wij vragen u in uw emailadres -at- in te voegen op de plek waar uw @ logo staat. Bijvoorbeeld sponsoring-at-westlandstars.nl in plaats van sponsoring@westlandstars.nl.

We willen u erop attenderen dat het zeker ook mogelijk is om met meerdere mensen een plek als Vriend van Westland Stars in te nemen. Vindt u €100 net iets te veel, ga dan op zoek naar iemand die samen met u lid wilt worden. Zo kunt u de kosten delen en toch onze vereniging ondersteunen. Mocht u voor deze optie kiezen meld dat dan even via onderstaand emailadres aan de sponsorcommissie zodat het voor alle partijen duidelijk is. 

Hieronder een overzicht met de huidige Vrienden van Westland Stars.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met sponsoring@westlandstars.nl.

Solware Over the Moon
A.M.M. Olsthoorn A. vd Beukel
P. vd Beukel H.L. van Nieuwkerk
Mastrigt Optiek Stolk Accountants
J. van den Enden B. & P. vd Boogaard
N. Helderman Fiorellino 
Lely