Westland Stars

Shoot for the Stars

  • Home
  • - Wedstrijdschema (OLD)

Wedstrijdschema (OLD)

Waarom taken?

Zonder vrijwilligerstaken zouden we niet bestaan. Voor een deel van de taken kan je vrijwillig kiezen, zoals coachen. Voor tafelen en fluiten maken we een schema. Spelers vanaf U14 worden ingedeeld.

Protocol

Het takenschema wordt ongeveer 4 keer per jaar aangepast. Bij het begin van zowel het herfst- als lenteseizoen en halverwege deze seizoenen als alle wedstrijden definitief zijn.

Zodra een takenschema gepubliceerd is, is deze definitief. Mocht je verhinderd zijn, dan dien je zelf een vervanger te vinden. Lukt dit niet direct, dan kun je dat altijd aangeven bij de takenindeler die kan helpen met zoeken naar oplossing. Let wel op: je blijft zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de taak, ongeacht de reden van het niet kunnen. Melden bij de taakindeler betekent dus niet dat je geen boete meer krijgt als je niet op komt dagen.

Het kan onverhoopt voorkomen dat het takenschema tussentijds wordt aangepast, bijvoorbeeld door leden die stoppen met basketball. Wijzigingen in het takenschema worden aangegeven met ** NAAM **. De coach van betreffende speler wordt dan geïnformeerd. Wijzigingen vinden uiterlijk woensdag voor een speelweekend plaats. Let er dus op om na woensdag altijd nog een keer extra het takenschema te controleren.

Taken kunnen ingedeeld worden voor of na thuiswedstrijden, maar in uitzonderlijke gevallen ook voor of na uitwedstrijden. Sporadisch zullen zelfs leden die geen wedstrijd hebben opgeroepen worden voor een taak, als dat noodzaak blijkt te zijn. Bijvoorbeeld als er alleen jeugdteams in de hal spelen.

De taken zullen eerlijk verdeeld worden over de leden. Het kan zijn dat je soms twee of drie weken achter elkaar een taak hebt, maar dan zul je daarna weer een paar weken ontzien worden. Ook leden met andere taken, zoals coachen, bestuur of rayonfluiten, kunnen ingedeeld worden bij een wedstrijdtaak. Echter, deze leden zullen over een heel jaar gezien minder vaak aan de beurt komen dan leden die verder geen andere taak uitvoeren.

Boetes
Niet komen opdagen als scheidsrechter: €25,- boete + schorsing eerstvolgende wedstrijd.

Niet komen opdagen als tafelaar: €15,- boete + schorsing eerstvolgende wedstrijd.

Betaling van boete:  Binnen 14 dagen  worden betaald aan Mark Sonneveld. Bij het niet betalen van de boete volgt een verhoging van het bedrag en houd de schorsing aan tot het bedrag betaald is.

Uitleg wedstrijdschema
Hieronder staat het wedstrijdschema. Als een wedstrijd nog niet definitief ingepland is, wordt deze met een grijze achtergrond weergegeven. Als de wedstrijd definitief is vervalt de grijze achtergrond. Als er nog geen taken zijn ingedeeld wordt dit in het rood aangeduid met 'Onbekend'.

Er zijn op dit moment geen wedstrijden gepland.

Wedstrijden met onbekende datum

Er zijn geen thuiswedstrijden zonder wedstrijddag.

Uitwedstrijden

Er zijn geen uitwedstrijden zonder wedstrijddag.