Lid worden? Je bent van harte welkom!

Proeftraining

Voordat je je inschrijft nodigen we je graag eerst uit om een aantal keer mee te komen trainen, drie keer om precies te zijn!
Op deze manier kan je al kennis maken met de sport, maar ook met de vereniging. Je traint met het team waar je uiteindelijk in terecht zal komen en krijgt training van de trainers die bij die team horen. 

Na deze drie trainingen vragen is er een evaluatiemoment en kan er in overleg met de trainer een goede manier van inschrijven worden gevonden. Er zijn namelijk verschillende lidmaatschappen bij de Westland Stars!

Stap 1

Stap 2

Lees je verder in

Na de drie trainingen heb je een goed beeld kunnen krijgen, maar wat betekent het nu om een Westland Star te zijn?

Lees gerust eens onze korte folder door om nog beter te begrijpen waar wij voor staan en waarom we dit doen!

Inschrijven

Als je de eerste twee stappen hebt doorlopen ben je klaar voor de inschrijving.
Wil je eerst weten wat de contributie bedraagt? Dat kan je hier vinden.

Indien je je in gaat schrijven voor een jeugdteam is het raadzaam om dit in overleg met de trainer te doen. Dan kan er worden ingeschat of het bijvoorbeeld een goed idee is om meteen deel te nemen aan de competitie, of om hier juist nog even mee te wachten. Dit voorkomt problemen na de inschrijving.

Wanneer het formulier volledig is wordt dit automatisch verstuurd naar secretaris@westlandstars.nl. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen is jouw inschrijving compleet. 

Stap 3

Stap 4

Wedstrijdtenue bestellen

Als je helemaal bent ingeschreven en je ook competitie gaat spelen is het belangrijk om ook gelijk een tenue te bestellen. Doe dit via het bestelformulier op onze site.

Na jouw bestelling krijg je te horen wanneer je jouw tenue ongeveer kunt verwachten. Houd rekening met een levertijd van twee weken.

You are ready to go

Heb jij nog een vraag?

Dan helpen we je graag!
Laat jouw vraag en contactgegevens achter via het contactformulier hieronder, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.