Sponsor de Westland Stars

Gezonde ambitie

Als Westland Stars willen wij groeien. Groeien in ons ledenaantal, groeien in het verenigingsgevoel, groeien in het plezier dat mensen halen uit de sport en ook groeien in het niveau van de vereniging. De steun en binding met bedrijven en mensen die de vereniging een warm hart toedragen is hierin erg belangrijk. Met meer inkomsten kan de club nieuw materiaal aanschaffen, trainers en scheidsrechters opleiden en, heel belangrijk, een fundament leggen voor de toekomst van de Westland Stars. De Westland Stars steunen kan op verschillende manieren.

Westland Stars Business Club: De Business Club is een groeiende club van ondernemers en bedrijven die de Westland Stars een warm hart toe dragen. Meerdere malen per jaar zullen er events worden georganiseerd om de basketball heen. Zo kunt u op een verfrissende manier netwerken, maar ook genieten van al het basketball wat Westland Stars te bieden heeft. Ook worden op verschillende manieren bedrijven uitgelicht, zodat heel de vereniging bekend wordt met onze sponsoren. Een lidmaatschap voor de Business Club heeft u al vanaf €300,-. Er zijn nog vier andere lidmaatschappen, van Brons tot Platinum, waarbij u ook kleding kunt sponsoren. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van deze pakketten, neem dan contact op met sponsoring@westlandstars.nl, zodat we samen kunnen kijken welk pakket bij u past.

Vrienden van Westland Stars: U kunt als vriend van de vereniging jaarlijks bijdragen aan financiële steun van de vereniging. Als Vriend van Westland Stars draagt u jaarlijks bij aan de clubkas, waardoor Westland Stars op een stabiele manier verder kan groeien.

Overige informatie: Mist u mogelijkheden, heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u simpelweg eens contact hebben met de sponsoring van de Westland Stars? Schroom niet en mail naar sponsoring@westlandstars.nl.

Met sportieve groet,

Branco Looy

Sponsoring Westland Stars

Schenk een basketbal

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van basketbal in de gemeente Westland, en daarmee heel veel kids blij maken?
Voor slechts €60 kun je een basketbal sponsoren die direct in de handen van onze leden belandt!

Deze actie is niet alleen voor onze leden, maar staat open voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt. Of je nu een trotse ouder, grootouder, oom, tante of een vriend van de vereniging bent, jouw steun maakt het verschil! Elke gesponsorde basketbal helpt ons om onze faciliteiten te verbeteren en biedt onze spelers de beste materialen.

Doe een eenmalige gift en draag bij aan het plezier en de ontwikkeling van onze spelers. Met jouw hulp kunnen we blijven groeien en onze liefde voor basketbal delen.

Door hieronder het product aan je winkelmand toe te voegen en te betalen belandt het direct op onze rekening.

Bedankt voor je steun en betrokkenheid bij Westland Stars. Elk schot dat gescoord wordt, is ook een beetje van jou!

Wil jij ook bijdragen aan onze prachtige vereniging?

Dan komen we graag met je in contact!
Laat jouw vraag en contactgegevens achter via het contactformulier hieronder, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.