Sponsor de Westland Stars

Gezonde ambitie

Als Westland Stars willen wij groeien. Groeien in ons ledenaantal, groeien in het verenigingsgevoel, groeien in het plezier dat mensen halen uit de sport en ook groeien in het niveau van de vereniging. De steun en binding met bedrijven en mensen die de vereniging een warm hart toedragen is hierin erg belangrijk. Met meer inkomsten kan de club nieuw materiaal aanschaffen, trainers en scheidsrechters opleiden en, heel belangrijk, een fundament leggen voor de toekomst van de Westland Stars. De Westland Stars steunen kan op verschillende manieren.

Westland Stars Business Club: De Business Club is een groeiende club van ondernemers en bedrijven die de Westland Stars een warm hart toe dragen. Meerdere malen per jaar zullen er events worden georganiseerd om de basketball heen. Zo kunt u op een verfrissende manier netwerken, maar ook genieten van al het basketball wat Westland Stars te bieden heeft. Ook worden op verschillende manieren bedrijven uitgelicht, zodat heel de vereniging bekend wordt met onze sponsoren. Een lidmaatschap voor de Business Club heeft u al vanaf €300,-. Er zijn nog vier andere lidmaatschappen, van Brons tot Platinum, waarbij u ook kleding kunt sponsoren. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van deze pakketten, neem dan contact op met sponsoring@westlandstars.nl, zodat we samen kunnen kijken welk pakket bij u past.

Vrienden van Westland Stars: U kunt als vriend van de vereniging jaarlijks bijdragen aan financiële steun van de vereniging. Als Vriend van Westland Stars draagt u jaarlijks bij aan de clubkas, waardoor Westland Stars op een stabiele manier verder kan groeien.

Overige informatie: Mist u mogelijkheden, heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u simpelweg eens contact hebben met de sponsoring van de Westland Stars? Schroom niet en mail naar sponsoring@westlandstars.nl.

Met sportieve groet,

Dick van Mastrigt en Karsten de Gier

Sponsoring Westland Stars

Vrienden van de Westland Stars

U kunt als vriend van de vereniging jaarlijks bijdragen aan financiële steun van de vereniging. Als Vriend van Westland Stars draagt u jaarlijks bij aan de clubkas, waardoor Westland Stars op een stabiele manier verder kan groeien.

Hoe word ik Vriend van Westland Stars?
Vriend van Westland Stars worden is erg eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is €100,- overmaken op rekeningnummer NL15RABO0142259209 ten name van Westland Stars en onder vermelding van naam en emailadres.

Het invullen van een emailadres bij een overschrijving kan problemen opleveren met gebruikte tekens. Wij vragen u in uw emailadres -at- in te voegen op de plek waar uw @ teken staat. Bijvoorbeeld sponsoring-at-westlandstars.nl in plaats van sponsoring@westlandstars.nl.

We willen u erop attenderen dat het zeker ook mogelijk is om met meerdere mensen een plek als Vriend van Westland Stars in te nemen. Vindt u €100 net iets te veel, ga dan op zoek naar iemand die samen met u lid wilt worden. Zo kunt u de kosten delen en toch onze vereniging ondersteunen. Mocht u voor deze optie kiezen meld dat dan even via onderstaand emailadres aan de sponsorcommissie zodat het voor alle partijen duidelijk is. 

Hieronder een overzicht met de huidige Vrienden van Westland Stars.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met sponsoring@westlandstars.nl.

Huidige vrienden van de Westland Stars

SolwareOver the Moon
A.M.M. OlsthoornA. vd Beukel
P. vd BeukelH.L. van Nieuwkerk
Mastrigt OptiekStolk Accountants
J. van den EndenB. & P. vd Boogaard
N. HeldermanFiorellino 
Lely Heb jij nog een vraag?

Dan helpen we je graag!
Laat jouw vraag en contactgegevens achter via het contactformulier hieronder, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.