Snacks for Stars

Help jij ons verder?

Tijdens het Starskamp en tijdens de barbecue de week ervoor werd duidelijk dat er onder onze jeugd veel vraag is naar gezonde snacks. De appeltjes, snoepkomkommers, snoeptomaatjes, paprika’s en watermeloenen waren publieksfavorieten, en we vinden dat we daar iets mee moeten doen als vereniging.

Basketbalvereniging Westland Stars is, zoals de naam doet vermoeden, de enige basketbalclub van de gemeente Westland. De ledenteller staat ondertussen op 180, en daarmee zijn we een basketbalvereniging van formaat geworden. 

Onze gemeente staat bekend om onze expertise in (glas)tuinbouw, en de bereidheid onder de jeugd is er om deze gezonde voeding te nuttigen, de mogelijkheden zijn echter summier bij sportverenigingen.

Om hier verandering in te brengen, maar ook om gezonde voeding bereikbaar te maken voor iedereen beginnen we het initiatief ‘Snacks for Stars’.

Idee in een notendop

Bedrijven uit de regio sponsoren hun producten voor een aantal speelweekenden, met een minimum van twee weekenden per seizoen. Het gaat in een speelweekend dan vaak om circa 100 porties. Wij zorgen ervoor dat de snacks worden opgehaald, schoon worden gemaakt en op de juiste locatie terecht komen. 

In ruil voor dit product zorgen wij voor geluid met een PR-actie. Er zal een korte video worden geschoten (circa 1,5 minuut) waarin wat meer wordt verteld over het initiatief en waarom dit voor de regio belangrijk is. Afhankelijk van de deelnemende partijen maken we hier een zo compleet mogelijke keten van, om te laten zien wat het Westland allemaal doet, maar ook om te laten zien dat al deze producten gewild zijn onder de jeugd.

In deze beelden zullen de logo’s van de deelnemende bedrijven naar voren komen, alsmede een verbinding aan een sportief en gezond karakter.

Wat levert het op?

  • Plekje op de webpagina die we voor deze actie zullen optuigen met uitleg over het initiatief, deelnemende partijen en andere informatie
  • PR video om eventueel zelf ook te delen
  • Media-aandacht die we zullen gaan uitvragen bij vakmedia en lokale kranten
  • Groeiende aandacht voor gezonde voeding onder de jeugd
  • Circa 200 blije kids ieder weekend!

Laten we het er eens over hebben!

Spelen er nog vragen, of wil je eerst eens kennis maken voordat er verdere verplichtingen aan vast zitten?

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ook ben ik bereikbaar op:
06 43022814